Beszélgessünk pálinkáról, pálinkafőzőkről.

Re:whyski-készítési trükkökre regálnék.

Miklós | 2014.12.03

Tisztelt gombászok!

Nem is értem a hozzászólásodat. De tényleg. Hol látsz Te BIZTATÓ szavakat? Én annyit ígértem, hogy néhány receptet közre adok. Tudod, ugyan úgy mint abban a fórumban, ahol Te is szoktál publikálni :) Ez pedig azt gondolom nem bűn.
Üdv
Miklós

csipkebogyó

bazsa | 2014.11.27

üdv mester az lenne a kérdésem hogy van valami tapasztalatod a csipkebogyóval hogy cefrézzem ? a maggal mit csináljak ? cukrot tegyek hozzá ? előre is köszönöm

Re:csipkebogyó

Miklós | 2014.11.28

Szia!

Csípje meg a fagy, hogy cukrosodjon, aztán mehet a cefrébe. Nincs szükség magozásra. 3-4% cukor jót tenne neki.

Üdv
Miklós

Re:Re:csipkebogyó

balázs | 2014.11.28

köszönöm szépen

Re:Re:Re:csipkebogyó

Miklós | 2014.11.29

Igazán nincs mit. Örülök, ha segíthettem.

b

stapika | 2014.11.23

A Főnök régen bolond volt.(akció)?

Re:b

Miklós | 2014.11.24

Ejh! De elkaptad a lényeget :-)

web oldal.

stapika | 2014.11.23

Szia .:-)
A jó az kevés,az oldaladhoz.

Üdvözlet!

Halmiki | 2014.11.21

Kedves látogató!

Ha bármilyen kérdés felmerül benned, pálinkafőzővel, pálinkafőzéssel kapcsolatban, itt szívesen válaszolok minden kérdésedre. Nincs buta kérdés! Minden ami előrébb visz minket abban hogy finomabb pálinkát főzzünk, hasznos.
Üdvözlettel
Demendi Miklós

<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Új hozzászólás hozzáadása